Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    114
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please my wampserver is not working..help if any.

    Hi

    Please i just installed wampserver but it seems not to work for me.Now when i type http://localhost or http://localhost/ on mozilla firefox,it displays blank page.i have even went wampserver forum but their help is getting me started.

    Now i have this code which i saved it on www root directory folder..here is the code

    Code:
    <?php
    $my_string = "Hello Bob. My name is: ";
    echo "$my_string Bobettta <br />";
    echo "Hi, I'm Bob. Who are you? $my_string <br />";
    echo "Hi, I'm Bob. Who are you? $my_string Bobetta";
    ?>
    ..now when i saved this in pdp estension and copy and past it on a www directory and when left-click and use open with and then choose mozilla firefox to preview it,it display the original code above.

    Please is anyway i can get you on google chart or skype to help me to solve this wampserver problem to continue the course.

    I plead you and bow down on you to help sir.

    Thanks.Clement Osei.

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi

    you have to run php file directly from browser rather than clicking on preview mode.

    run this url in your browser :

    http://localhost/yourfilename.php

    please make sure your wamp server is online. you have to check it by clicking on system tray icon from right side icon..

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    114
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please my wampserver is not working..help if any.

    Hi sir,

    Thanks.Please i try following your advice and instruction but it was still not working.

    But you made mention that i must be sure the wampserver is in online.

    Now when i place my mouse on the wampserver it display WAMPSERVER-server offline.but when i right click on the wampserver icon and i click on put online,then it displays...could not execute menu item(internal error)[exception]could not service action.The service has not been started.

    And a moment it turns to WAMPSERVER-server online when i place the mouse on the icon...but when type http://localhost/text.php on the browser directly it give me blank preview...Now when i open the www root directy and i preview the same text.php file with mozilla firefox,it display the original code as i stated above.

    Please i belief you can help solve this problem.Help me and God will bless you.

    Thanks.Clement Osei

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    114
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Sir,

    Thanks for your help.

    It is now working after disable port 80 on skype setting.

    Thanks.Clement Osei.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •