Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help jquery/ajax/json no http response

    Hi everyone
    I have a website uploaded into apache tomcat the code is shown below this website suppose to retrieve json data from other server(both servers same domain) for some reason the other server is not responding as I'm getting the error message "handshake didn't go through", firebug net pannel shows no response header also the apache and the other server are on the same domain. Can you please provide a feedback or clue on how to troubleshoot this? is there anything with ajax cause it seems it is not sending ? is there an order for the ajax's parameters ?

    Java script code:-

    Code:
    $(document).ready( function(){ var home_add='http://mywebsite.net:3300/gateway'; $('#handshake').click(function(){      alert(" sending json data");                       $.ajax({                 /* start ajax function to send data */                            url:home_add,                           type:'POST',                           datatype:'json',                           contenttype:'text/json',                           error:function(){ alert("handshake didn't go through")}, /* call disconnect function */                           data:{                           "supportedConnectionTypes": "long-polling",                           "channel": "/meta/handshake",                           "version": "1:0"                           },                           success:function(data){                           $("p").append(data+"<br/>");                            alert("sucessful handshake");                            }                                               })      })});
    firebug time line shows DNS lookup, connecting and waiting there is no sending nor receiving. The request header is the following but there is no response

    Hostmywebsite.net:3300 User-AgentMozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101209 CentOS/3.6-2.el5.centos Firefox/3.6.13 Accepttext/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Accept-Languageen-us,en;q=0.5 Accept-Encodinggzip,deflate Accept-CharsetISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7 Keep-Alive115 Connectionkeep-alive Originhttp://127.0.0.1:8080 Access-Control-Request-Me...POST



    Thank you in advance

    Lava
    Last edited by lava_saleem; 12-26-2010 at 05:23 AM. Reason: forgot the code


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •