Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Jquery problem (maybe) on VBulletin 4 CMS

    Sorry in advance if anything I post sounds extremely nooby. I only just got into coding and really don't have that big of a clue what I'm doing, so I'm working entirely off common-sense and what I can find and understand off video/text tutorials.

    I'm working on coding a homepage on VBulletin 4 , and I would like to add a "Featured Content Slider" to help promote/organize content easier. I'm using this guide to help me with getting it all to work. The end result should look something like this.

    That's the image I get when I use the "Preview in Browser" function through the coding program I'm using (Dreamweaver CS4). The problem is, when I add the HTML code through the CMS in VB4, I get this instead of what I should be getting.

    I've tried it replacing the images and text and all that by the way, but until I get it all to work correctly, I'm going to try to save myself time and just use the pre-made script the guide wrote. The problem with the script is that it doesn't create the "Scrolling" ability. Instead, it basically duplicates the thumbnails with their larger image being used.

    From what I can tell, there's 4 possibilities as to why it's not coding properly;

    1 - VBulletin 4 isn't fully compatible with jquery. My only reason for thinking this is this thread, stating that VB4 makes use of YUI rather than jquery (I honestly have no clue what that means or even if it makes sense, but I'd assume if it's the case, anything jquery-based will not work with VB4).

    2 - I'm trying to add the code in the wrong way. I'm currently trying to add it in by creating a "Static HTML" Widget in the Admin CP CMS controls. The only possible script it's allowing me to put in is HTML, which I'm unsure of if that alone is capable of producing the Content Scroller I'm trying to use.

    3 - My VBulletin 4 page isn't optimized to the latest version of Java. I have no clue how to check this, and I don't know if (Or think) it would matter at all, but I guess it's a possibility.

    4 - I suck and am missing something when coding, despite the fact that I'm basically copy/pasting. lol.

    Any help would be appreciated. As I said, I'm very new to all this, and as I'm sure you can tell, completely clueless on what's really causing the script not to work correctly.

    And just to make sure it's clear; I'm not confused on why there's no images. I know how to fix that problem. My problem is that the script is supposed to create a scrolling content featurer, but when I apply it to the site it doesn't do as it's coded.
    Last edited by Doominated; 06-03-2010 at 12:45 PM.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •